Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
KALETA Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
RATIONAL
Robot - Coupe
Smoker
Hello Coffee
Tableart Tomasz Miszcz...
Makro Cash & Carry
M&M Gastro
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Hello Coffee
Makro Cash & Carry
Belgium`s Best
Secpol
Iglotex
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Menos
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
HACCP
  Komentujesz artykuł:  
HACCP - Krytyczne Punkty Kontroli w kuchni ciepłej 


" haccap "

potrzebuję punkt krytyczny kontroli poszczególnych potraw może by pan i pomógł
(06.05.2012 - 20:15)   olaOdpowiedz
(178.42.116.152) afom152.neoplus.adsl.tpnet.pl
|[ STRONY ]|
 00 
|[ TEMATY ]|
poprzedni lista nowy następny

"identyfikacja kryt punktów kontroli"
(05.05.2009 - 13:30)  (marta)
"Dobra Praktyka żywienia i punkty krytyczne dla prz..."
(11.05.2009 - 14:03)  (Sylwia Marzoll)
"Identyfikacja CCP"
(20.05.2009 - 08:29)  (Arleta)
"haccp"
(28.05.2009 - 13:56)  (mariusz)
"monitoring dla sanepidu"
(04.07.2009 - 09:31)  (milena)
"pytanie"
(05.11.2011 - 15:51)  (Anna)
"haccap"
(06.05.2012 - 20:15)  (ola)
"zapytanie"
(02.12.2009 - 22:01)  (Furmaniak)

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego gastrona.pl
Dyskusje serwisu HACCP
   HACCP - wymg sanepidu, smażalnia ryb
   Proszę o pomoc
   haccap
   pytanie
   Joanna Adamska Przedszkole
   HACCP - prosto i przystępnie
   Pomogę wopracowaniu dokumentacji
   poszukuję
   HACAP w domu dziecka??
   Witam!
   potrzebuje pomocy
   HACAP w Domu Dziecka
   Ratunku!
   ccp
   Kto jest autorem schematu w powyższym tekście
   analiza zagrożeń
   Warunki
   dobre praktyki higieniczne ghp dla obrotu zywności
   analiza zagrozen smazalnia ryb i półproduktow
   Witam
   punkty krytyczne -prosze o pomoc
   hccp mała gastronomia
   CZAS MYCIA
   haccp
   HACCP - prosto i przystępnie
   Wdrażam HACCP w małych Firmach, doradzam - solidnie i tanio
   sklepik szkolny
   haccp w sklepie spożywczym
   udało się
   dobre praktyki produkcyjne i higieniczne
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR KALETA Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska RATIONAL Robot - Coupe Robvita Pizzola Smoker Hello Coffee Na Lunch Uzdrowisko Wysowa S.A. Espiga M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego POSbistro Makro Cash & Carry Voigt Krosno Belgium`s Best Nektar Natura Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Gaspol Barson Artek Iglotex Lemonia Sokołów EasyFairs Poland - Targi w Krakowie CTK Doram Piórex  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000

www.SoftMaker.pl