Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
POSbistro
Watersystem
Heute Service
Robot - Coupe
HellCold
M&M Gastro
Caffetea
Manitowoc Foodservice
Iguana - Gastro
Demi Co.
Artykuły spożywcze
Secpol
Iglotex
Stówka - Pizzola
Belgium`s Best
Menos
ABC Espresso
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
HACCP
  Komentujesz artykuł:  
Dobre Praktyki Produkcyjne i Higieniczne podwaliną HACCP 


" HACCP - prosto i przystępnie "

Witam serdecznie Esterę
Jestem zainteresowany zastosowaniem w restauracyjce:
Dobre Praktyki Produkcyjne i Higieniczne pod podwaliny HACCP
Restauracyjka znajduje się w na dolnymśląsku.
Czy jet możliwość wykonania tego zadania przez Panią i za jaką kwotę
Oczekuję odpowiedzi

(21.07.2011 - 19:33)   BolekOdpowiedz
(77.253.232.111) 77-253-232-111.ip.netia.com.pl
|[ STRONY ]|
 00 
|[ TEMATY ]|
poprzedni lista nowy następny

"HACCP - prosto i przystępnie"
(10.05.2010 - 15:13)  (Estera Konieczko)
"Witam"
(21.09.2010 - 18:39)  (Anulka)
"HACAP w Domu Dziecka"
(30.03.2011 - 13:08)  (Anna Kaszuba)
"Witam!"
(29.04.2011 - 12:08)  (BJedlak)
"HACCP - prosto i przystępnie"
(21.07.2011 - 19:33)  (Bolek)

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego gastrona.pl
Dyskusje serwisu HACCP
   HACCP - wymg sanepidu, smażalnia ryb
   Proszę o pomoc
   haccap
   pytanie
   Joanna Adamska Przedszkole
   HACCP - prosto i przystępnie
   Pomogę wopracowaniu dokumentacji
   poszukuję
   HACAP w domu dziecka??
   Witam!
   potrzebuje pomocy
   HACAP w Domu Dziecka
   Ratunku!
   ccp
   Kto jest autorem schematu w powyższym tekście
   analiza zagrożeń
   Warunki
   dobre praktyki higieniczne ghp dla obrotu zywności
   analiza zagrozen smazalnia ryb i półproduktow
   Witam
   punkty krytyczne -prosze o pomoc
   hccp mała gastronomia
   CZAS MYCIA
   haccp
   HACCP - prosto i przystępnie
   Wdrażam HACCP w małych Firmach, doradzam - solidnie i tanio
   sklepik szkolny
   haccp w sklepie spożywczym
   udało się
   dobre praktyki produkcyjne i higieniczne
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Local Pizza Reinex Barry Callebaut Tableart Tomasz Miszczak Belgium`s Best Fondis M&M Gastro POSbistro Convotherm Na Lunch Makro Cash & Carry M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Krosno Winterhalter Gastronom Polska HellCold Voigt Demi Co. Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Artek Steinberg RM Gastro Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Iguana - Gastro Cryogen Gaspol Lunch24.pl Gorbi Manitowoc Foodservice  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000

www.SoftMaker.pl