Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
007Gastro.pl
Caffetea
Elektronika S.A.
Iguana - Gastro
Demi Co.
RM Gastro
Senso Gastro
RATIONAL Sp. z o.o.
Kwintet Polska
Artykuły spożywcze
Pizzola
Makro Cash & Carry
Belfood
Secpol
Iglotex
Belgium`s Best
Menos
ABC Espresso
Caffetea
Sokołów
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
HACCP
  Komentujesz artykuł:  
HACCP – narodziny nowego podejścia do bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności 


" Joanna Adamska Przedszkole "

Witam,
Nie wiem czy jeszcze ten email masz aktualny ale jeśli masz jeszcze procedura zabezpieczenia i wycofania z obrotu partii żywności nieodpowiadającej wymaganiom jakości to czy móbłbyś mi ją przesłac.emil szansa.przedszkole@o2.pl

(04.10.2011 - 20:00)   Joanna AdamskaOdpowiedz
(195.189.88.2) pitr.miechow.com
|[ STRONY ]|
 00  01   02   03   04   05   06  strona [06]ostatnia strona [06]
|[ TEMATY ]|
poprzedni lista nowy następny

"procedury zabezpieczania i wycofania z obrotu part..."
(25.01.2007 - 14:39)  (Beata)
"procedury zabezpieczania i wycofania z obrotu part..."
(09.11.2007 - 13:27)  (Piotr)
"procedury zabezpieczania i wycofania z obrotu part..."
(22.11.2007 - 19:43)  (Janina Mrozińska)
"PROŚBA O PROCEDURY ZABEZ. I WYCOFYWANIA Z OBROTU ..."
(29.11.2007 - 10:24)  (marcin.k.)
"procedury zabezpieczania i wycofania z obrotu part..."
(15.03.2008 - 15:07)  (Bożena Osiecka)
"nadal chcesz?"
(24.07.2008 - 16:34)  (camario)
"procedury zabezpieczania i wycofania z obrotu part..."
(31.07.2008 - 12:57)  (maniek)
"wielka prośba"
(30.08.2008 - 09:56)  (przemkos99)
"pomocy"
(03.09.2008 - 21:58)  (Danuta)
"procedura wycofania wyrobu z rynku"
(04.09.2008 - 17:48)  (camario)
"UWAGA!"
(17.09.2008 - 21:12)  (camario)
"procedura zabezpieczenia i wycofania z obrotu part..."
(27.09.2008 - 17:15)  (Łukasz B.)
"procedura zabezpieczenia i wycofania z obrotu part..."
(27.09.2008 - 21:22)  (camario)
"prośba o procedurę zabezpieczenia i wycofywania z ..."
(10.12.2008 - 18:49)  (Barbara Śmielewska)
"odp. P.Barbara Śmielewska"
(11.12.2008 - 17:35)  (Camario)
"pomocy"
(11.12.2008 - 12:59)  (ewelina)
"odp. ewelina"
(11.12.2008 - 17:46)  (Camario)
"Receptury, punkty krytyczne"
(16.12.2008 - 11:09)  (Elżbieta)
"" Receptury, punkty krytyczne ""
(16.12.2008 - 14:15)  (natali)
"procedura wycofania z obrotu partii zywności"
(12.12.2008 - 21:07)  (marzena)
"odp.marzena"
(14.12.2008 - 12:13)  (camario)
"Joanna Adamska Przedszkole"
(04.10.2011 - 20:00)  (Joanna Adamska)
"HACCAP"
(30.10.2008 - 13:27)  (Masztakowska Anna)
"pomocy"
(03.09.2008 - 21:59)  (Danuta)
"Procedura zabezpieczenia ....."
(14.11.2008 - 11:03)  (Piotr Mierzejewski)
"" Procedura zabezpieczenia ..... ""
(14.11.2008 - 12:55)  (camario)
"prośba"
(17.12.2008 - 14:02)  (bogdan)
"prośba..."
(17.12.2008 - 19:27)  (camario)
"prośba o przesłanie procedur"
(03.03.2009 - 14:13)  (Górka Magdalena)
"prośba o pomoc"
(17.02.2008 - 22:44)  (Alicja)
"procedury wycofania partii żywności"
(19.08.2008 - 12:24)  (Eżbieta L.)
"Procedura"
(22.09.2008 - 12:08)  (Małgorzata Bogdańska)
"procedura wycofania ...."
(22.09.2008 - 19:16)  (camario@poczta.fm)
"Procedura wycofania"
(23.09.2008 - 11:41)  (gosik751@wp.pl)
"proszę o tą procedurę"
(16.10.2008 - 15:24)  (strajbela@poczta.onet.pl)
"procedura wycofania partii zywnosci"
(17.11.2008 - 12:14)  (Małgorzata)

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego gastrona.pl
Dyskusje serwisu HACCP
   HACCP - wymg sanepidu, smażalnia ryb
   Proszę o pomoc
   haccap
   pytanie
   Joanna Adamska Przedszkole
   HACCP - prosto i przystępnie
   Pomogę wopracowaniu dokumentacji
   poszukuję
   HACAP w domu dziecka??
   Witam!
   potrzebuje pomocy
   HACAP w Domu Dziecka
   Ratunku!
   ccp
   Kto jest autorem schematu w powyższym tekście
   analiza zagrożeń
   Warunki
   dobre praktyki higieniczne ghp dla obrotu zywności
   analiza zagrozen smazalnia ryb i półproduktow
   Witam
   punkty krytyczne -prosze o pomoc
   hccp mała gastronomia
   CZAS MYCIA
   haccp
   HACCP - prosto i przystępnie
   Wdrażam HACCP w małych Firmach, doradzam - solidnie i tanio
   sklepik szkolny
   haccp w sklepie spożywczym
   udało się
   dobre praktyki produkcyjne i higieniczne
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Pizzola Smoker RM Gastro Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Tech - Prim Espiga Iguana - Gastro easyFairsŽ Poland CTK Doram Piórex LMS Online Sp. z o.o. RATIONAL Sp. z o.o. Uzdrowisko Wysowa S.A. Iglotex Secpol Soda Pluss HRC Serwis Dora Metal ABC Espresso M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Sokołów Tableart Tomasz Miszczak Robot - Coupe Belgium`s Best Heute Service Senso Gastro Nektar Natura Menos  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000

www.SoftMaker.pl