Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...
 Pomoc,  Poczta
  Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
POSbistro
Watersystem
Heute Service
Robot - Coupe
HellCold
M&M Gastro
Caffetea
Manitowoc Foodservice
Iguana - Gastro
Demi Co.
Artykuły spożywcze
Secpol
Iglotex
Stówka - Pizzola
Belgium`s Best
Menos
ABC Espresso
Caffetea
Sokołów
Nektar Natura
Uzdrowisko Wysowa S.A....
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
HACCP
  Komentujesz artykuł:  
HACCP – narodziny nowego podejścia do bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności 


" analiza zagrożeń "

Czy analizę zagrożeń należy tworzyć do schematu technologicznego ogólnego, czy trzeba do szczegółowych schematów technologicznych? Proszę o pomoc w tej sprawie,na e-mail: kasia_bulowska@wp.pl
(09.02.2011 - 16:57)   KatarzynaOdpowiedz
(78.8.106.96) 78.8.106.96
|[ STRONY ]|
 00  01   02   03   04   05   06  strona [06]ostatnia strona [06]
|[ TEMATY ]|
poprzedni lista nowy następny


Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego gastrona.pl
Dyskusje serwisu HACCP
   HACCP - wymg sanepidu, smażalnia ryb
   Proszę o pomoc
   haccap
   pytanie
   Joanna Adamska Przedszkole
   HACCP - prosto i przystępnie
   Pomogę wopracowaniu dokumentacji
   poszukuję
   HACAP w domu dziecka??
   Witam!
   potrzebuje pomocy
   HACAP w Domu Dziecka
   Ratunku!
   ccp
   Kto jest autorem schematu w powyższym tekście
   analiza zagrożeń
   Warunki
   dobre praktyki higieniczne ghp dla obrotu zywności
   analiza zagrozen smazalnia ryb i półproduktow
   Witam
   punkty krytyczne -prosze o pomoc
   hccp mała gastronomia
   CZAS MYCIA
   haccp
   HACCP - prosto i przystępnie
   Wdrażam HACCP w małych Firmach, doradzam - solidnie i tanio
   sklepik szkolny
   haccp w sklepie spożywczym
   udało się
   dobre praktyki produkcyjne i higieniczne
KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: PAPSTAR Local Pizza Reinex Barry Callebaut Tableart Tomasz Miszczak Belgium`s Best Fondis M&M Gastro POSbistro Convotherm Na Lunch Makro Cash & Carry M. Ferber Wypożyczalnia Sprzętu Cateringowego Krosno Winterhalter Gastronom Polska HellCold Voigt Demi Co. Caffetea Zakłady Chemiczne EmiChem P.P. Artek Steinberg RM Gastro Mazowiecka Grupa Szkoleniowo – Doradcza Iguana - Gastro Cryogen Gaspol Lunch24.pl Gorbi Manitowoc Foodservice  O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Gastrona.pl © by CTI Media 2000

www.SoftMaker.pl