Oszczędzamy czas, redukujemy koszty, zwiększamy Państwa zyski ...

Dziś jest:
21.11.2024
czwartek
Wybierz serwis
Nowe produkty i usługi
Strona główna
Informacje biznesowe
Twoja kariera
Giełda pracy
Giełda ogłoszeń
Zapowiedzi
Targi i wystawy
Hotele w Polsce
Konkursy i pokazy
Restauracje w Polsce
Mistrz poleca - Przepisy
Serwis hotelarski
Filmy Gastronomiczne
HACCP
5555 porad
Alkohole
Forum ekspertów
Forum dyskusyjne
Akademia Gastrony
Katalog produktów
Katalog firm
Prezentujemy obiekty
Stowarzyszenia i organizacje
Wydawnictwa branżowe
Katalog firm
Dodaj firmęnew!
Ostatnio dodane firmy
Urządzenia i sprzęt
Smoker
Kaleta Chłodnictwo Prz...
Testo
Winterhalter Polska
Rational
Robot - Coupe
LabelFresh
iPOS
LSI Software
Chef Mate
Artykuły spożywcze
Pizzola
Robvita
Cukiernia M&K
Debic
BOBOQ POLAND
Heinz Polska
Elmak
Baziółka
Frogut
Belfood
Podział branżowy firm
Urządzenia i sprzęt
Profesjonalne zmywarki
Zmywarki do restauracji
Zmywarki do gastronomii
Sprzęt barmański
Wyposażenie gastronomii
Wyposażenie hoteli
Wyposażenie restauracji
Sprzęt gastronomiczny
Urządzenia gastronomiczne
Meble hotelowe
Piece konwekcyjno – parowe
Chemia do restauracji
Odzież i tekstylia
Chemia do gastronomii
Meble nierdzewne
Meble gastronomiczne
Artykuły spożywcze
Sosy i marynaty do gastronomii
Warzywa mrożone do gastronomii
Makarony dla gastronomii
Kawa dla gastronomii
Artykuły cukiernicze
Artykuły piekarnicze
Przyprawy gastronomiczne
Owoce morza
 Pomoc,  Poczta
HACCP
Właściwe prace wdrożeniowe systemu HACCP – 7 zasad wg Codex Alimentarius


przecztaj także

Prace wdrożeniowe

Zasada 1

Zasada 2

Zasada 3

Zasada 4

Zasada 5

Zasada 6

Zasada 7







Jak już Państwo wiecie z dwóch poprzednich działów naszego serwisu, prace nad systemem HACCP rozpoczynamy od opracowania i wdrożenia Zakładowego Kodeksu Dobrych Praktyk.Po jego ukończeniu realizujemy 5 kroków przygotowawczych do wdrożenia właściwego.

Kodeks Żywnościowy (inaczej Codex Alimentarius) zakłada budowę systemu HACCP wg sekwencji siedmiu następujących zasad:



 
 [ 1 ]  2  3  4  5  6  7  8 następnanastępna strona (2 z 8)


"wdrazanie HACCP"
(11.05.2008 - 23:17)  (beata )
"Pomoc dla sklepiku"
(19.05.2008 - 13:45)  (Specjalista ds. HACCP)
"slepik szkolny "
(22.05.2008 - 14:31)  (BEATA)
"HAACP W SKLEPIKU SZKOLNYM"
(08.03.2009 - 09:48)  (Dorota Foks)
"sklepik szkolny"
(09.05.2010 - 16:59)  (Jacek Paryż)
"wdrażanie HACCP"
(17.06.2008 - 13:21)  (marta)
"odp"
(07.07.2008 - 14:37)  (anita )
"plan HACCP"
(25.05.2008 - 18:58)  (gosia)
"HACCP - wymg sanepidu, smażalnia ryb"
(31.07.2012 - 07:47)  (Anna)
 Wersja do druku         Poleć znajomym

Portal nie ponosi odpowiedzialności za treść i formę opinii wyrażanych przez użytkowników na łamach forum dyskusyjnego Gastrona.pl
Zapoznaj się z regulaminem.


KATALOG FIRM, Ostatnio dodane firmy: Smoker CHEF UNITED PAPSTAR Pizzola Kaleta Chłodnictwo Przemysłowe Testo Winterhalter Polska Robvita Robot - Coupe Rational LabelFresh Cukiernia M&K Debic iPOS LSI Software Chef Mate Grill Kamado BOBOQ POLAND expondo TECNOINOX Heinz Polska Gastromix Matlix Elmak Naczynia Polska CompArt International Baziółka Gros Frogut Alumast
 O Nas |  Kontakt |  Zarejestruj się |  Klub Gastrony |  Bezpłatne konto |  Bezpłatny biuletyn |  Polityka Cookies |  Opinie o nas |  Cennik |  Nasi Klienci
Copyright by Gastrona.pl 2000